Over ons

Aannemersbedrijf Cruijsen ten Haaf v.o.f. is opgericht in 2009 en gevestigd te Wanroij.

U kunt bij aannemersbedrijf Cruijsen ten haaf terecht voor nieuwbouw, verbouw, uitbreiding, renovatie en onderhoud, van zowel particuliere woningen, kantoor- en bedrijfspanden.

Kwaliteit, korte communicatielijnen, slagvaardigheid en motivatie zijn belangrijke kwalificaties voor een soepele manier van werken.

Kenmerkend voor ons bedrijf is de betrokkenheid met de opdrachtgever. Wij zijn een flexibel bedrijf en denken graag met de opdrachtgever mee. Kwalitatief goed werk binnen een passend budget, zien wij als een uitdaging.

U als klant heeft te maken met één vast aanspreekpunt. Daarbij bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Op elk gewenst moment is er ruimte om uw specifieke wensen te bespreken, waardoor u kunt rekenen op een verzorgde en vakkundige afhandeling.

Wij zijn in staat alles volgens uw wensen uit te voeren, vanaf calculatie tot en met de oplevering.

Werkwijze

Van ontwerp tot realisatie. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen op basis van goede en duidelijke afspraken.​​​

Heeft u wel (ver)bouwplannen, maar nog geen ontwerp, dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij werken samen met enkele gerenommeerde architecten in de regio.

Vanaf het eerste schetsontwerp tot en met de uitvoering, kunnen wij uw project begeleiden tot een goed eindresultaat. Natuurlijk gebeurt dit in nauw overleg met de opdrachtgever.

Ook kunt u bij Aannemersbedrijf Cruijsen ten Haaf terecht voor het maken van een prijsopgave voor uw project, wanneer u de (ver)bouwplannen al inzichtelijk heeft.

Op basis van de door de opdrachtgever verstrekte informatie en/of aangeleverde ontwerpen maken wij geheel kosteloos een vrijblijvende prijsopgave voor uw project.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, uitbreiding, renovatie of onderhoud. De opdrachten van particulieren en bedrijfsleven zijn bij ons in goede handen.

Wij werken met vaste gecertificeerde betrouwbare onderaannemers, maar het is ook mogelijk om zelf uw eigen onderaannemers te kiezen.

Elk project heeft z'n eigen aanspreekpunt, zodat het contact met onze opdrachtgever snel en soepel verloopt. Dat stelt ons bovendien in staat om flexibel te reageren op onvoorziene situaties of aangepaste wensen.

Een goede communicatie is tenslotte de basis voor een optimaal eindresultaat.

Voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen, wij komen graag bij u langs.

Bedrijven & particulieren
Flexibel & kwaliteit
Korte communicatielijnen